dissabte, 20 de desembre del 2008

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008122000_3_305009__Comarques-Torroella-envia-postals-Nadal-reivindicatives


TORROELLA DE MONTGRÍ DDG

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí-l'Estartit ha decidit felicitar enguany el Nadal d'una forma reivindicativa i per això ha enviat unes postals on es fa una clara referència a la sensibilitat del territori respecte a la gestió de l'aigua del Ter. I és que aquest 2008 ha estat marcat, en bona part, pels problemes de la sequera, que s'han deixat sentir especialment al Baix Ter. Per això, l'alcalde, Joan Margall, ha volgut aprofitar el seu missatge nadalenc per reforçar la sensibilització i intentar que ningú (ni veïns ni administracions) baixi la guàrdia respecte a aquest tema, ara que la sequera ja no assetja la comarca i s'han rebaixat els nivells d'alerta.

Es tracta, doncs, d'una acció més del consistori baixempordanès per garantir l'aigua del Ter, que durant tot aquest any ha fet nombroses gestions i ha reclamat insistentment que es garantís el cabal ecològic del riu, que a hores d'ara encara es troba per sota dels mínims que fixa la llei.