dissabte, 19 de gener del 2008

Colomers porta al Puosc el projecte per dinamitzar el municipi al voltant del Ter

Diari de Girona 19-1-08

DdeG, Colomers

L'Ajuntament de Colomers ha presentat el projecte per dinamitzar econòmicament el municipi al voltant del riu a la propera convocatòria del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (Puosc).

Es tracta d'una iniciativa anomenada Parc del Ter, que es vol desenvolupar el 2009 i té un cost de 259.312,20 euros. El seu objectiu és recuperar els espais públics de la ribera urbana de Colomers -ara propietat de l'ACA- per a usos compatibles amb l'entorn i que permetin un nou model de desenvolupament, basat en el turisme i el lleure sostenibles i l'educació mediambiental. El projecte va sorgir del fòrum participatiu "Colomers, una abraçada al Ter" -suggerint accions com un punt de trobada-berenador, un circuït de salut, un observatori ornitològic, una pista esportiva o un àmbit de plantes remeires autòctones- i de l'interès d'empreses privades per dinamitzar la subcomarca -amb propostes com activitats de piragüisme o un punt d'enlairament de globus aerostàtics.

...

Font:

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2939_3_242463__Comarques-Colomers-porta-Puosc-projecte-dinamitzar-municipi-voltant