dimecres, 23 d’abril del 2008

ERC i ICV, contra Carod i Saura

http://paper.avui.cat/article/opinio/123943/erc/icv/contra/carod/saura.html

Salvador Cot / Director d'edicions / scot@avui.cat


Això cada cop és més divertit. El dia 18 veurem, a Amposta, com els dirigents d'ERC es manifesten, amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre, contra una decisió que ha pres el seu propi govern. Ho faran en companyia dels militans d'ICV que hi vulguin anar, perquè el partit els ha donat llibertat per manifestar-se en contra de Francesc Baltasar. Esperem que no hi hagi aldarulls i el conseller Saura no es vegi obligat a estovar la seva pròpia militància i la direcció d'ERC.

Tot plegat, sembla que no és cap problema per al tripartit. Des del PSC, per la seva banda, la tesi oficial és que només cal una mica més de pedagogia per fer entendre que el transvasament és la millor solució per a la sequera. Veritablement, els responsables de comunicació del govern tenen un problema, i gros, perquè, pel que sembla, només han convençut els que tenen cotxe oficial i despatx de conseller. D'honorable en avall, se'ls escapen tots cap a Amposta.

Ja només faltava que Joan Saura proposés desmuntar mig quilòmetre de canonada per convèncer els incrèduls que allò és una "captació provisional". Què bé, una altra broma!