dissabte, 14 de juny del 2008

La Plataforma del Ter desvincula l'èxit de la manifestació de l'assistència

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2895418

El president, Francesc Camps, creu que l'important és divulgar el tema

JORDI COLOMER. Girona
La manifestació d'aquesta tarda a Girona té l'objectiu de mostrar un crit unànime a favor de posar fi a l'«agonia» del Ter. La Plataforma del Ter ahir va fer una darrera crida a la participació, tot i que va desvincular l'èxit de la mobilització del nombre de participants.


El president de la Plataforma del Ter i alcalde de Celrà, Francesc Camps, va afirmar ahir que estaran satisfets independentment de l'assistència a la manifestació d'aquesta tarda, ja que l'important és la «divulgació» que s'està fent del problema i anar fent «xup-xup» per solucionar-lo. Per la seva part, el portaveu de les comunitats de regants del Ter, Narcís Illa, va fer ahir una última crida als ciutadans perquè assisteixin aquesta tarda a la manifestació en favor del Ter. «Comptem que hi haurà molta gent», ja que «està molt ben organitzada», va assenyalar Narcís Illa.

Amb l'objectiu de facilitar l'assistència de la gent i aconseguir una manifestació més multitudinària, alguns ajuntaments gironins havien organitzat autobusos, tot i que finalment només n'hi haurà un de gratuït que sortirà de Torroella de Montgrí i en el qual s'han inscrit una quarantena de persones, entre persones de Torroella, l'Estartit i Ullà. L'autobús sortirà de la plaça del Lledoner a les quatre de la tarda.

També els ajuntaments de la Tallada d'Empordà, Verges, Jafre i Parlavà havien ofert autobusos perquè la gent pogués participar en la manifestació, però com que finalment hi havia molt pocs inscrits, s'ha acordat que aquests podran pujar al bus que sortirà de Torroella de Montgrí.