dissabte, 29 de març del 2008

El conseller Llena diu que encara li «costa de creure's» el transvasament

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2795887

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, va aclarir ahir que, quan va desmentir el projecte del govern per transvasar l'aigua del Segre cap a l'àrea metropolitana de Barcelona, ho va fer perquè no en tenia cap coneixement, fins que aquesta setmana Francesc Baltasar ha acabat admetent l'existència del projecte.

Llena va assegurar que les acusacions de CiU li costaven de creure i, fins i tot, va sentenciar que encara ara li «costa de creure» el projecte de Baltasar. Malgrat tot, va declarar que qui ha de resoldre aquesta qüestió és el mateix conseller de Medi Ambient, per bé que no va amagar que és una decisió «delicada»; també va dir que la prioritat és evitar que «s'enfadin territoris» i cercar la solidaritat, ja que ningú es pot quedar sense aigua.

FER LA FEINA AMB «GARANTIES»
El conseller d'Agricultura va advocar perquè qualsevol actuació es faci «ben feta», és a dir, «amb tota la seguretat administrativa i amb totes les garanties necessàries». Llena hi va afegir que el govern encara té marge de maniobra perquè les reserves d'aigua encara no fan perillar el consum d'aigua per beure.