dijous, 29 de maig del 2008

El Consorci Alba-Ter es fa sentir al Parlament

Font: Diari de Girona

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008052900_3_268561__Comarques-Consorci-AlbaTer-sentir-Parlament


DdeG, Girona.

Tres representants del Consorci Alba -Ter, que agrupa a diversos municipis de la conca hidrogràfica del Ter, van comparèixer ahir a la tarda a la comissió de Medi Ambient i habitatge del Parlament de Catalunya, amb l'objectiu que els diputats coneguessin de primera mà la problemàtica de la sobreexplotació dels recurssos hídrics del riu. També els van informar de la feina que realitzen des del consorci. Davant l'hemicicle van comparèixer l'alcalde de Manlleu, Pere Prats, el regidor de l'Ajuntament de Girona Ponç Feliu i l'alcalde de Celrà, Francesc Camps.

Camps va apel·lar a la responsabilitat dels diferents grups polítics i els va demanar que aparquin les picabaralles partidistes quan es disposin a parlar del riu Ter. Per Camps, el problema és important i cal que es trobin solucions al Parlament i que aquestes tinguin un ampli consens.

Els representants del consorci Alba - Ter es van mostrar satisfets amb la resposta dels diputats, que van assegurar que estan al corrent de la situació de sobreexplotació de la conca hidrogràfica del Ter. Els diferents grups parlamentaris van reconèixer i van agrair la feina feta pel consorci i es van proposar treballar per millorar la situació del riu.