dijous, 27 de març del 2008

Narbona no ha rebut peticions de transvasament

Diari de Girona 27-3-08

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008032700_3_255764__Comarques-Narbona-rebut-peticions-transvasament


La ministra de Medi Ambient en funcions, la socialista Cristina Narbona, va afirmar ahir que el Ministeri que encapçala encara no ha rebut cap petició de la Generalitat de Catalunya perquè estudiï un projecte de transvasament o d'aportació d'aigua del riu Segre a Barcelona i la seva conurbació.

"No estem encara en l'estudi d'aquesta possibilitat, ho estudia la Generalitat i ho estudiarem dins de totes les diferents opcions que s'han d'imaginar en dels pròxims mesos sempre que la Generalitat ho sol·liciti" va afirmar Narbona.

En una visita a Barcelona, va recordar que la decisió d'una hipotètica aportació d'aigua del Segre, de la conca de l'Ebre, "cor-respon al Govern d'Espanya", i si l'aportació d'aigua és superior als cinc hectòmetres cúbics per segon ha d'anar acompanyada per una "norma amb rang de llei o decret llei", va recalcar.

D'altra banda, Narbona es mostrava "raonablement satisfeta" amb la feina feta durant aquesa legislatura i va expressar el seu desig de seguir treballant en temes de medi ambient "dins o fora del Govern" en aquesta nova etapa.

"El president sap que m'agradaria seguir traballant en temes ambientals perquè crec que suposa un gran repte per al nostre país", va dir Narbona.